fbpx
Projectes

Brot

El Brot és un concurs de bandes joves, coordinat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, que pretén donar impuls als nous talents emergents de la nostra ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-les un altaveu que els serveixi per a donar-se a conèixer.

Com a espai jove, La Bàscula treballa en xarxa amb altres equipaments de la ciutat, en la coorganització d’aquest festival, a més d’acollir una de les semifinals del concurs.

Si teniu un grup amb components de fins a 25 anys, animeu-vos a participar-hi! És una excel•lent oportunitat per promocionar-vos i podeu tenir la possibilitat de ser programats en diversos esdeveniments de la ciutat, com les festes de la Mercè.

Guanyeu o no, a la Bàscula teniu un espai on fer els vostres directes. Des del cicle Divendres Concert, la Bàscula impulsa els grups emergents de la ciutat, integrant-los en la seva programació musical.

Trobareu més informació sobre el festival-concurs al web del Brot.

 

Embrió

Si sou encara més joves, teniu també el vostre espai al festival. Embrió és la categoria per als joves de 14 a 18 anys. Es poden presentar propostes de qualsevol estil. Animeu-vos a créixer en el circuit musical de la ciutat!

 

Si voleu informació actualitzada, podeu subscriure-us al butlletí del Brot

Configuración de Cookies


Tanca Mas información