fbpx

Estudi de gravació

Estudi dotat de la infraestructura per a l’enregistrament i edició de so.

L’estudi està gestionat per l’associació cultural ZeroDB, al capdavant de la qual estan Josema Rubio de Cabo i Iván Arroyes. Amb el projecte Tengo un Pasajero Producciones, amplien la seva activitat i esdevenen, a més d’estudi, editorial musical per donar sortida mitjançant la distribució digital a l’obra dels grups amb qui treballen.

ZerodB neix el 1997 com a entitat sense ànim de lucre dedicada a la gestió de l’estudi de gravació de La Capsa, al Prat de Llobregat, acompanyant amb una estructura professional els grups emergents del Baix Llobregat. Durant aquells anys graven moltes maquetes i discos, entre ells, alguns de Love of Lesbian, Standstill, Joder Around, Les Phillipes, gestionen el management, gires i contractació de d’aquests i altres grups i organitzen jornades de debat musical.

El 2012 traslladen les seves màquines als locals d’assaig la Universal, a l’Hospitalet, on treballen amb Nick Garrie, Pigmy, Nando Caballero, La Maravilla Cabeza Parlante o Justo y los Pecadores…

Finalment, el 2013 desembarquen a La Bàscula, amb el projecte  Tengo un Pasajero Producciones. En la seva etapa a La Bàscula han portat a terme diversos treballs, així com les gravacions de grups de rap, del Pedrera 3.8 i d’altres projectes de l’Espai Jove.

Tengo un Pasajero Producciones ofereix:

  • Estudi de gravació, amb equip tècnic professional
  • Editorial musical: s’encarreguen de totes les gestions per a que puguis registrar les teves obres a SGAE, assessoren els teus contractes discogràfics….
  • Distribució digital: amb la seva editorial poden distribuir els treballs (discos, singles, videoclips…) en totes les plataformes digitals (Itunes, Spotify, Deezer…).

CONTACTE

Sol.licita informació de condicions i tarifes a:

tengounpasajeroprod@gmail.com

https://www.facebook.com/tengounpasajeroprod

https://twitter.com/tengounpasajero

https://www.instagram.com/tengounpasajero/

 

@labascula038

A betevé l'altre dia! #rapencatalà amb @GoldBattle_ i @LlobregatBParty Rap improvisat per consolidar el català en la música urbana beteve.cat/placa-tisner/r…

About a year ago from LA BÀSCULA's Twitter

·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información