fbpx
Projectes

Divendres Concert

Cicle de concerts de periodicitat mensual que dóna la possibilitat a bandes novelles de la ciutat i àrea metropolitana de poder accedir al circuit de sales públiques en condicions tècniques de professionalitat. Són bandes joves que gaudeixen quasi per primera vegada de la possibilitat d’actuar en un escenari gran.

Es posa a disposició dels grups la Sala gran, l’equip de so i llums i el personal tècnic i de producció de La Bàscula, per a que aquells que ho necessitin puguin rodar el seu repertori, la compenetració del conjunt i la presència escènica, tot plegat en condicions de nivell professional però fent especial èmfasi en introduir pedagogia durant les proves de so.

Durant aquests últims anys ha passat per l’escenari de La Bàscula una bona part de l’escena emergent i jove de la ciutat que ha compartit en moltes ocasions amb altres bandes amb més experiència, aprenent i generant un vincle amb aquests grups.

Aquest cicle respon a una filosofia semblant a la del Brot, festival de Joventut que potencia i dóna oportunitats a les bandes novelles de la ciutat.

Si tens alguna proposta a fer-nos, pots enviar-la a sergio@labascula.cat

Configuración de Cookies


Tanca Mas información