Espai de Trobada

Què és?

És una sala per a joves d’entre 12 i 18 anys on trobaràs un espai on relacionar-te i accedir a diferents materials i recursos. També gaudiràs d’activitats puntuals dirigides,  per tal de respondre les inquietuds d’aquesta etapa vital.

Quan obre?

L’espai de Trobada (ET) obre de dilluns a dissabte des de les 17:00h fins les 20:00h. Per garantir l’atenció als joves sempre estarà disponible i present la figura del dinamitzador.

Què es pot fer a l’ET?

  • Espai lliure:  gaudir dels diferents recursos que hi ha a l’espai: wifi, jocs de taula, pissarra, taules, sofàs…
  • Activitats puntuals: tallers diversos de diferents àmbits, lúdics o d’oci, d’expressió artística, sexualitat, afectivitat… Les activitats disponibles es difonen a través de les xarxes socials.  Aquestes són gratuïtes i requereixen d’inscripció per confirmar l’assistència.
  • Reserva de la sala: Pots reservar la sala per a tu o amb un petit grup per fer algun treball de classe, assajar una coreografia, pensar com organitzar algun esdeveniment, debatre sobre alguna qüestió o alguna altra activitat tranquil·la que requereixi d’una sala d’aquestes característiques. Per fer la reserva cal venir i fer la proposta per tal que s’accepti per l’equip de dinamització.

Com funciona?

  1. Quan vinguis per primera vegada hauràs d’inscriure’t amb les teves dades personals. És gratuït i ràpid.
  2. Òbviament, no es permeten actituds irrespectuoses cap a les persones i/o recursos de la sala.
  3. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia.
  4. Es poden fer propostes d’activitats, tallers, jornades, etc. a través de diferents vies:

– Presencialment: vine a l’ET i explica la teva proposta

– Bústia física a l’ET: deixa la teva targeta amb la proposta d’activitat

– Escriu un mail a info@labascula.cat

– Truca al 934 224 300

– Truca o escriu al whatsapp 682 642 116

– Escriu via instagram a @basculajove

 

Recordeu que pel tema Covid i protocols necessitem una autorització del pare/mare/tutor.  Però no us                  preocupeu que és molt ràpid d’omplir i només ho hauràs de fer una vegada, aquí tens el link! Després ja podràs            assistir a totes les activitats que vulguis!

@labascula
·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información