fbpx

Espai de Trobada

Què és?

És una sala per a joves d’entre 12 i 20 anys on trobaràs un espai on relacionar-te i accedir a diferents materials i recursos. També gaudiràs d’activitats puntuals dirigides,  per tal de respondre les inquietuds d’aquesta etapa vital.

Quan obre?

L’espai de Trobada (ET) obre de dilluns a dissabte de 17:00 a 20:00 h

Què es pot fer a l’ET?

  • Zona chill:  gaudir dels diferents recursos que hi ha a l’espai: wifi, micròfon, altaveu, jocs de taula, pissarra, taules, sofàs…
  • Tallers i activitats puntuals: tallers diversos de diferents àmbits, lúdics o d’oci, d’expressió artística, sexualitat, afectivitat… Les activitats disponibles es difonen a través de les xarxes socials.  Aquestes són gratuïtes i requereixen d’inscripció per confirmar l’assistència.
  • Aula d’estudi: Espai amb wifi, taules i cadires on pots estudiar o fer els deures.
  • Reserva de la sala: Pots reservar la sala per a tu o amb un petit grup per fer algun treball de classe, assajar una coreografia, pensar com organitzar algun esdeveniment, debatre sobre alguna qüestió o alguna altra activitat tranquil·la que requereixi d’una sala d’aquestes característiques. Per fer la reserva cal venir i fer la proposta per tal que s’accepti per l’equip de dinamització.

Com funciona?

  1. Vine a conèixer l’espai directament en l’horari d’obertura.
  2. Pots fer propostes d’activitats, tallers, jornades, etc.
  3. Si necessites més informació o vols reservar l’espai, contacta per alguna d’aquestes vies:

– Presencialment: vine directament a La Bàscula i t’expliquem

– Via whatsapp al 682 642 116

– Escriu DM via instagram a @labascula038

 

@labascula038
·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información