fbpx
Notícies

Recta final del projecte de mentoring musical Pedrera 3.8 

El 8 i 9 de gener va tenir lloc un dels moments clau del Pedrera 3.8, procés d’acompanyament a dos grups musicals del Districte de Sants – Montjuïc. Els grups Sunny Girls i Iglú van realitzar un stage per consolidar el seu directe i gravar dues cançons per formació a la nostra sala de concerts.  Un total de 9 joves talents van aprofitar i gaudir de l’assessoria del productor Miguel Zamarripa i del suport de tot l’equip de l’espai jove. 

El Pedrera 3.8 és un projecte de l’Espai Jove La Bàscula (la Marina) i el Centre Cultural Albareda (Poble Sec), units per impulsar un programa de “mentoring” a grups musicals emergents del districte de Sants-Montjuïc formats per joves de fins a 29 anys. 

El procés arriba ara a la seva recta final, després de més d’un any de treball on els grups han pogut gaudir d’assaigs tutoritzats,  de recursos per autogravar-se, de formacions de comunicació i management dins del sector. El projecte, que havia de finalitzar a l’estiu, va ralentitzar-se degut al confinament. Els grups van continuar treballant, però ha estat aquest últim trimestre que han pogut reemprendre els assaigs conjunts. 

Divendres 29 de gener vam poder gaudir del potent directe del Sunny Girls en un concert a La Bàscula.va Si t’ho vas perdre, pròximament els dos grups del Pedrera actuaran en un concert final del Pedrera 3.8 a l’Albareda.  

Configuración de Cookies


Tanca Mas información