fbpx
Notícies

Presentació dels videoclips fets per alumnes de la Mercè

Els alumnes de 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior de Realització de Projectes d’Audiovisuals i espectacles de l’IES Mare de Déu de la Mercè, col·laboren amb l’Espai Jove la Bàscula i el Festival Brot de Música Jove.

Divendres dia 11, es van presentar quatre videoclips fets pels alumnes amb la presència d’alguns artistes emergents que han treballat amb ells durant aquests tres mesos.

Vam reflexionar sobre la importància dels contactes i produccions fetes al “món real” per part dels alumnes. També pels grups musicals joves de la ciutat que van participar ha sigut una oportunitat de generar contingut audiovisual de la seva obre, que els hi serveix de material per promocionar-se.

La proposta es basa en la realització de quatre vídeos musicals, per crear sinergies entre joves realitzadors i nous talents emergents de la música de Barcelona. Es tracta d’una oportunitat per crear i difondre continguts, tant audiovisuals com musicals, des dels àmbits cultural i educatiu de la nostra ciutat.

La jornada va concloure-re amb l’actuació en directe de Samuel Nagati, amb un showcase que va posar fi a aquesta col·laboració amb l’institut Mercè.

Samuel NagatiIstari, Genoma i Siesta Polar han sigut els quatre grups seleccionats en aquesta edició del projecte en col·laboració amb l’institut. Un total de 25 alumnes i 18 artistes treballen de costat per realitzar els videoclips.

D’aquí a poc temps tindrem els resultats penjats al youtube i al web de l’equipament!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información