fbpx

Aquí t’escoltem!

Els punts “Aquí t’escoltem” (ATE), són un servei municipal d’escolta i acompanyament per a joves de 12 a 20 anys. On es fan tallers, activitats grupals i espais de reflexió:

Des de l’Aquí T’Escoltem oferim una programació trimestral de tallers i activitats puntuals per treballar a partir de les tècniques que més t’agradin. Si vols participar en activitats creades a partir dels teus interessos, on aprendre a conèixer-te millor i ser tu mateix/a, apunta’t a les activitats de l’ATE! Podràs dir el que penses i com et sents mentre compartim experiències.

Vine i proposa el teu taller a la Irene! Ho pots fer per diferents vies: apropa’t a l’Espai Jove els dimarts i dijous, de 16 a 20h, escriu a santsm_aquitescoltem@bcn.cat o trucant o per whatsapp al 601 632 316.

També tenim un servei d’atenció individual, gratuït i confidencial on pots venir si tens algun neguit emocional i necessites algú que t’escolti. Contacta amb nosaltres a través del correu electrònic: santsm_aquitescoltem@bcn.cat o trucant o per whatsapp al 601 632 316.

 

@labascula038

Octubre 2022: Viu Montjuïc, cultura urbana, 7Rings, convocatòries artístiques, mentoring musical i molt més - mailchi.mp/33e6e8041ddd/o… pic.twitter.com/qKTR7PpuA0

Yesterday from LA BÀSCULA's Twitter

·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información