fbpx
Projectes

Pedrera 3.8

La Bàscula i el Centre Cultural Albareda s’uneixen per impulsar el Pedrera 3.8, un programa d’acompanyament a grups musicals emergents del districte de Sants-Montjuïc formats per joves de fins a 29 anys, que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical.

Com a projecte de suport a la creació jove al territori neix aquesta proposta de mentoring musical.

El Centre Cultural Albareda i la Bàscula obren per tercera vegada convocatòria per participar en un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves menors de 29 anys, que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical.

El programa inclou:

-Tutoria i assessorament musical per part d’un professional.

-Residència als nostres bucs d’assaig.

-Masterclass de gravació a estudi d’un un tema.

-Preparació del directe.

-Formació en difusió, comunicació i management dins del sector.

-Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments i espais culturals de la ciutat.

El procés d’acompanyament tindrà lloc de gener a maig de 2020.

 

EL NOM

Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedra que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris.

La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el centre cultural Albareda i l’Espai Jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori i la cultura.

Fent barris fem cultura!

Més informació: bases i inscripcions 2021-2022

Configuración de Cookies


Tanca Mas información