fbpx
Projectes

Pedrera 3.8

Pedrera 3.8 és un programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al districte de Sants-Montjuïc, format per joves de fins a 35 anys, que vulguin millorar i consolidar el seu projecte musical. Un projecte conjunt de l’Espai Jove La Bàscula (La Marina) i el Centre Cultural Albareda (el Poble-sec), ambdós equipaments especialitzats en l’àmbit musical.

El programa inclou tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa, residència als nostres bucs d’assaig, pràctica de gravació de maqueta en estudi, preparació del directe, formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector, actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats a diferents esdeveniments culturals del districte.

Els requisits per participar-hi són tenir entre 16 i 35 anys, residència a Sants-Montjuïc o vinculació amb alguns dels barris del Districte. Es prioritzen aquelles formacions que tenen un vincle amb qualsevol dels dos equipaments oranitzadors i tenir un grup cohesionat amb ganes de consolidar-se en l’àmbit musical.

La convocatòria de la cinquena edició (curs 2023) està tancada. La propera es farà a l’octubre del 2023.

El procés de selecció consisteix en una preselecció per part de l’equip professional del Centre Cultural Albareda i l’Espai Jove de la Bàscula. Es preseleccionen els grups que passen a la següent fase, en la qual es fan dues audicions, una a cada equipament. Un jurat format pels equips i el productor musical Miguel Zamarripa selecciona els grups que gaudeixen de l’acompanyament.

El nom: Desenes de pedreres van foradar la muntanya de Montjuïc. Pedra que va servir per construir una ciutat, amb els seus habitatges i grans monuments. Pedra a polir com el talent musical jove que emergeix dels nostres barris. La muntanya que divideix durant molts anys ara ens uneix amb aquest projecte transfronterer. 3.8 km és la distància a peu, seguint un camí establert, entre el centre cultural Albareda i l’Espai Jove la Bàscula. La distància en un camí escollit per treballar plegats envers els barris, el territori i la cultura. Fent barris fem cultura!

Al curs 2023, cinquena edició del programa, els grups seleccionats per rebre l’acompanyament són Sybille’s on Jupiter, Jaune Emma i Malánima. El procés tindrà lloc de gener a juny de 2023.

GRUPS PARTICIPANTS

2023

Sybille’s on Jupiter linktr.ee/sybillesonjupiter

Jaune Emma linktr.ee/jauneemma

Malánima linktr.ee/malanima

2022

Angeladorrrm linktr.ee/angeladorrrm

Whale Trip linktr.ee/WhaleTrip

Eloi Duran inktr.ee/eloiduran

2019

Iglú acqustic.com/iglu

Sunny Girls instagram.com/sunnygirlsbcn

Baobab instagram.com/baobabbbbbbb

2018

Lilliputs instagram.com/lilliputsband

2017

Himalaia instagram.com/himalaiamusic

Configuración de Cookies


Tanca Mas información