fbpx
Notícies

Finalitzen els projectes de creació artística amb els instituts

Arriba el final de curs i amb ell el tancament dels projectes que hem realitzat en col·laboració amb els instituts INS Montjuïc i INS Domènech i Montaner i amb el suport de Pla de Barris de la Marina. Després de mesos de treball, alumnes i talleristes preparen mostres finals de cada projecte que es desenvoluparan a La Bàscula al llarg del mes de juny.

Al projecte Percussió i Interculturalitat, alumnes de l’INS Montjuïc presentaran una peça de batucadaque integra ritmes de diferents cultures. El projecte, guiat per Brincadeira, treballa la interculturalitat, amb sessions específiques amb altres músics o creadores de diferents procedències. A partir de la percussió pròpia de cada indret, emergeix el diàleg entre diferents realitats culturals. La mostra tendrà lloc en una jornada en la que també es presentaran altres projectes de l’institut.

Els alumnes d’ “aTRAPant Masclismes”  (INS Montjuïc) estan gravant el videoclip de la cançó que han escrit de manera col·lectiva. Amb el suport dels professionals de Càmeres i Acció, aquest projecte vol analitzar el fenòmen cultural de la música trap i donar eines als joves per a que es puguin expressar lliurement i combatre prejudicis socials.

Per acabar, La Marina Memòria Musical unirà joves de l’INS Domènech i Montaner i un col·lectiu de gent gran del barri en la presentació d’una peça musical conjunta. Aquesta estarà inspirada en el passat i el present del barri de La Marina. La peça es peresentarà el dimarts 21 de juny.

La Marina Memòria Musical

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información