fbpx
Agenda

HOP: “(Ok)ulto”, de la cia. Nisham + “Corporalis”, de la cia. Get Bak

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 04 de febrer / 19:00 - 20:30 - Gratuït

Reserva d’entrades a partir del 16 de gener de 2023

Activitat en el marc del Festival HOP.

Les cies Nisham i Get Bak presenten l’estrena de dues peces de dansa urbana creades en residència a l’espai Jove La Bàscula. Espectacles que exploren des de les danses urbanes sobre conceptes oposats o complementaris de la física quàntica i l’univers interior de les emocions.

(OK)ULTO DE LA CIA NISHAM
Nisham Cia, 
és una companyia de danses urbanes experimental emergent, ha girat pel territori català i nacional, amb 2 dels seus projectes (Hybrid i Dformadxs), aquestes que parlen des d’un context feminista (queer) sobre dissidències polítiques d’identitat gènere, exposant com mitjà de manipulació i de construcció el propi cos. Ha rebut suports a la creació de diverses entitats i organismes com Fàbriques de Creació Fabra i Coats, plataforma Hop Bcn i l’Estruch de Sabadell.
Aquest any creuen el oceà per girar per l’Equador, en diverses fires de Llatinoamèrica, i presenten en format “work in progress” el seu nou projecte (Ok)ulto, tractant els traumes que es queden atrapats al cos.

(Ok)ultoQuè tenen en comú una poeta, dues ballarines de dansa contemporània i una noia surfera que balla dance hall i estudia Gestalt?  (Ok)ulto és l’escenari on acompanyarem 4 cossos mostrant què emergeix en sacsejar-se de tot allò què les contaminen; el soroll, les veus de l’exterior, els pensaments propis etc… fins a buidar-se completament, permetent un espai d’honestedat i vulnerabilitat on la connexió amb l’interior i l’exterior esdevé tangible. Una peça de dansa urbana, escena híbrida, performance, dansa – teatre.
Direcció artística/Creació: Nia Torres. Ajudt. Direc.: Maria de Prada. Coreografia: Nia Torres + Ballarines. Disseny de llums: Olga Alvarez Juan. Intèrprets: Crisal Moreno, Beatriz Cubero, Nia Torres. Dramatúrgia: Maria de Prada. Vestuari: modes LandCaster. Escenografia: Carla Puig de Rajoles. Imatge i vídeo: Olga Segura.
Duració: 30min.

 

CORPORALIS DE LA CIA GET BAK
Get Bak,
 és una companyia de danses urbanes de Barcelona creada el 2011. Després d’una parada pandèmica, part de la companyia es retroba per crear un nou espectacle. Aquesta mostra és un tast del que serà Corporālis, un espectacle de danses urbanes heterogeni que respecta les nostres bases, però aquest cop integrant idees d’altres àmbits aliens a la dansa dins del nostre moviment.

 Corporalis, és un espectacle de dansa urbana que vol ballar algunes de les teories que proposa la física quàntica. Exploren conceptes com ls realitats paral·leles o el moviment dels àtoms, sempre des d’un punt de vista corporal i plàstic. Amb l’ajuda de projeccions, música i escenografia volen aconseguir que, durant una estona, el públic confiï que tot és possible.
Interpretat i codirigit per: Marcel Sandé, Dani Castillo, Laia Jorba, Anna Jorba, Júlia Puig i Raquel del Rosal.
Duració: 15-20 min.

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

06 novembre Dilluns

Exposició animació digital “No deixis entrar al monstre”

Exposició / 06 de novembre / 19:00 - 30 de desembre / 14:00
La Bàscula
Gratuït
14 desembre Dijous

POL MIRÓ & THE BLUES GAMBLERS

Blues / Concert / 14 de desembre / 20:30 - 21:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
15 desembre Divendres

Divendres concert: Km.0 + El Pàl·lid

Concert / 15 de desembre / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
16 desembre Dissabte

Mostra de TALLERS!

DJ / World music / Rap / Concert / Pop-Rock / Festival / 16 de desembre / 19:00 - 21:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
20 desembre Dimecres

LA SOGA: LA OBRA DEFINITIVA DE LOS ALUMNOS DE LA MERCÈ (teatre)

Teatre / 20 de desembre / 18:30 - 19:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información