fbpx
Agenda

Nemesis – The ringing Void

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 07 d'octubre de 2022 - 30 de novembre de 2022 - Gratuït

Inauguració de l’exposició: Divendres 7 d’octubre a les 19 h

El col.lectiu Serpens Terrestrorum, format per les artistes Natàlia Gómez Sesé i Roser Saló Bota, ens convida a reflexionar sobre la societat materialista en què vivim, centrada en el cos i la imatge que projectem en una exposició que es proposa apel.lar i commoure el visitant.

L’exposició és una de les propostes d’artistes emergents seleccionades aquest 2022, a partir de la convocatòria MAB (Mostres Artístiques a la Bàscula)

Partint del migmetratge Nemesis – The ringing Void realitzat pel col.lectiu i que dona nom a l’exposició, es presenten diferents obres de materials i tècniques dispars: escultura, pintura, collage, fotografia…. Les obres, repartides als diferents espais de l’equipament, incideixen i donen força als missatges implícits al film.

El film és també una obra en si mateixa, que conjuga diferents disciplines artístiques, com expliquen les pròpies autores:

Aquesta obra audiovisual es caracteritza per un àmplia recerca d’expressions multidisciplinars que en conjunció es dirigeixen cap a l’obra total. A partir dels plantejaments i les diferents pràctiques artístiques d’ambdues creadores, a la peça es conjuguen les arts plàstiques, les arts escèniques i les arts musicals condensades en el suport del film.
La narrativa poètica del film recau en el dinamisme de les accions artístiques i performàtiques, un fet que ens trasllada a expressar-nos a través del cinema mut; impregnat d’un aire surrealista que s’aproxima al cinema de Luis Buñuel, així com també l’interès d’apropar-nos al caràcter narratiu de l’obra de David Lynch i Derek Jarman. L’enfocament minimalista i reflexiu s’inspira en l’obra cinematogràfica de Chantal Akerman.
Volem plasmar l’esperit crític que ens caracteritza com a col·lectiu a través de la línia reflexiva i introspectiva que reivindica el film.

Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

22 setembre Divendres

Exposició d’il·lustració de Nuno Figueiredo

Arts plàstiques / Exposició / 22 de setembre / 19:00 - 30 d'octubre / 21:00
La Bàscula
Gratuït
05 octubre Dijous

Concert Núria Duran

Música / Jazz / Concert / Pop-Rock / 05 d'octubre / 20:30 - 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
06 octubre Divendres

Ypnosi+ NSNL11

Indie / Música / Concert / Pop-Rock / 06 d'octubre / 21:00 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
07 octubre Dissabte

A 6 bandes

Música / Festival / 07 d'octubre / 17:00 - 22:00
Castell de montjuïc (pati)
Gratuït
20 octubre Divendres

Mirrors + Stray Frogs + Gatefold

Punk / Rock / Concert / 20 d'octubre / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información