fbpx
Agenda

Nemesis – The ringing Void

Carregant Esdeveniments
- 07 d'octubre - 02 de desembre - Gratuït

Inauguració de l’exposició: Divendres 7 d’octubre a les 18 h

El col.lectiu Serpens Terrestrorum, format per les artistes Natàlia Gómez Sesé i Roser Saló Bota, ens convida a reflexionar sobre la societat materialista en què vivim, centrada en el cos i la imatge que projectem en una exposició que es proposa apel.lar i commoure el visitant.

L’exposició és una de les propostes d’artistes emergents seleccionades aquest 2022, a partir de la convocatòria MAB (Mostres Artístiques a la Bàscula)

Partint del migmetratge Nemesis – The ringing Void realitzat pel col.lectiu i que dona nom a l’exposició, es presenten diferents obres de materials i tècniques dispars: escultura, pintura, collage, fotografia…. Les obres, repartides als diferents espais de l’equipament, incideixen i donen força als missatges implícits al film.

El film és també una obra en si mateixa, que conjuga diferents disciplines artístiques, com expliquen les pròpies autores:

Aquesta obra audiovisual es caracteritza per un àmplia recerca d’expressions multidisciplinars que en conjunció es dirigeixen cap a l’obra total. A partir dels plantejaments i les diferents pràctiques artístiques d’ambdues creadores, a la peça es conjuguen les arts plàstiques, les arts escèniques i les arts musicals condensades en el suport del film.
La narrativa poètica del film recau en el dinamisme de les accions artístiques i performàtiques, un fet que ens trasllada a expressar-nos a través del cinema mut; impregnat d’un aire surrealista que s’aproxima al cinema de Luis Buñuel, així com també l’interès d’apropar-nos al caràcter narratiu de l’obra de David Lynch i Derek Jarman. L’enfocament minimalista i reflexiu s’inspira en l’obra cinematogràfica de Chantal Akerman.
Volem plasmar l’esperit crític que ens caracteritza com a col·lectiu a través de la línia reflexiva i introspectiva que reivindica el film.

Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

06 octubre Dijous

Concert Hivernacle: Anna Tréa trio

World music / Concert / 06 d'octubre / 20:30 - 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
08 octubre Dissabte

Viu Montjuïc: Concert d’Angeladorrrm, Decimals, Eloi Duran, Off Beat Xperiment, Whale Trip i T-nue

Música / Concert / Festival / 08 d'octubre / 17:00 - 22:00
CAIXAFORUM
Gratuït
14 octubre Divendres

Divendres concert: Solar Blast + Delirium Demens

Metal / Concert / 14 d'octubre / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
21 octubre Divendres

Festival 7Rings: Pororoca Sound System + Mc’s 038

Música / Hip Hop / Concert / 21 d'octubre / 18:00 - 21:00
Barri de la Marina
22 octubre Dissabte

Festival 7Rings: nous talents a l’Skate Park

Dansa / Música / Hip Hop / Rap / Concert / Festival / 22 d'octubre / 21:00 - 21:30
Parc esportiu de la Marina (Skatepark)
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información