fbpx
Projectes

MAB: Mostres Artístiques a La Bàscula

L’Espai Jove La Bàscula promou l’art emergent, posant en valor la producció artística i cultural feta per joves menors de 30 anys i apropant-la a nous públics. En l’àmbit expositiu oferim suport per la producció artística, amb eines i recursos per facilitar l’exposició de manera gratuïta de propostes d’arts visuals, individuals o col·lectives i de temàtica lliure.

És per això que generem convocatòries per seleccionar projectes expositius que s’exposaran a l’Espai Jove La Bàscula. Els projectes seleccionats gaudiran de suport econòmic i de producció.

Les MAB (Mostres Artístiques a la Bàscula) podran formar part d’un catàleg conjunt entre els diferents espais Joves de Barcelona, per facilitar que les obres puguin circular entre diferents territoris de la ciutat i així facilitar tant la difusió de les obres com també els contactes i relacions que es puguin generar entre joves creadores i artistes i públics diversos.

En aquesta convocatòria 2022 comptem amb la col·laboració de la papereria Raima, que ofereix targetes regal amb un valor de 30€ per a cadascun dels projectes escollits. Aquests recursos s’afegeixen al suport econòmic de 300€ bruts per a les despeses de producció de les obres.

Convocatòria 2022  Formulari inscripció

Configuración de Cookies


Tanca Mas información