Agenda

EXPOSHOT: exposició col·lectiva amb material reciclat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
, - 10 de maig - 10 de juliol - Gratuït

En aquesta exposició col·lectiva podeu veure les diferents obres que han elaborat joves artistes del barri de La Marina: Mar, Eva, i Maria.

La diversitat d’obres generades ha estat possible a partir del reciclatge artístic dels diferents materials que s’han recol·lectat.

La exposició crida a la participació del públic assistent, que podrà fer-se fotografies als diferents espais creats.

Les primeres 10 persones que comparteixin les fotografies amb el hashtag #EXPOSHOT  obtindran com a regal una de les obres que conforma l’exposició.

És un procés que fa visible la quantitat de brossa que es genera i també les possibilitats de reutilitzar i donar una segona vida artística a objectes que aparentment serien de rebuig.

Es fa una crida a les habitants del barri per recollir diferents tipus de materials i també es fa una cerca el dia dels ‘trastos vells’ d’on es recuperen, transporten, netegen i pinten alguns mobles interessants.

La construcció de les diferents obres d’art es fa sobre la marxa. L’elaboració requereix molt de temps: pensar, debatre, decidir, netejar, pintar, esperar per veure com queda, si cal fer una segona capa, refer, repensar, canviar…

Tot i els problemes i els dubtes que han sorgit, el muntatge d’aquesta exposició ha generat un procés creatiu i un espai col·lectiu molt interessant, amb les artistes del barri i també amb la participació puntual d’amistats i familiars.

I el millor de tot, les artistes estan satisfetes amb el resultat!!

Ara, esperen que la gent vingui, es faci fotografies i les pugi a insta, amb el HT #EXPOSHOT

 

 

Lloc La Bàscula
Carrer del Foc 128
Barcelona, 08038

Properes activitats

06 juliol Dimarts

Estiu jove a la Marina: Mou el cos: twerk i reggaeton

06 de juliol / 17:00 - 27 de juliol / 18:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información