fbpx
Notícies

La Marina és rap

La Marina compta amb un nombre significatiu de joves que rapegen. Des de l’Espai Jove La Bàscula ja fa anys que treballem al costat d’aquests joves integrant-los a la nostra programació de concerts i donant-los suport i espais per tal de facilitar la seva activitat creativa. Des de desembre cada mes hem tingut l’oportunitat de veure diversos d’aquests joves al BàsculaTV, una sèrie de càpsules audiovisuals publicades a Youtube, amb entrevistes i breus concerts, que fan d’altaveu de la seva música. Pokotakto, Adri SZ, Lex, Nani, Suñé, Skinny i Erfus ja han participat al BàsculaTV.

Actualment volem ampliar la nostra xarxa de joves rapers i mc’s i conjuntament amb els educadors de carrer anem coneixent i contactant nous talents del barri. Si tu també rapeges, posa’t en contacte amb La Bàscula.

Alguns joves ja han entrat a l’estudi de gravació a enregistrar alguns dels seus temes i en breu farem un primer concert amb aquesta nova fornada, una col.laboració que segur anirà seguida de moltes altres.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información