fbpx
Notícies

8M al Domènech!

Anticipant-nos al 8M, La Bàscula ha realitzat al febrer un treball previ de conscienciació amb els alumnes de tercer de l’ESO de l’Institut Domènech i Montaner amb el projecte Atrapant masclismes.

Amb el lideratge de les companyes de l’associació Càmeres i Acció, el projecte vol reflexionar sobre la situació de la dona al món de la música des de diferents àmbits.
Quatre eixos són els que s’han treballat: contingut de les lletres (anàlisi de la reproducció de masclismes), cosificació de la dona als videoclips, deconstrucció de tòpics relacionats amb l’amor romàntic i, per últim, desigualtat laboral en el mercat musical.

Més de 90 alumnes dividits en 4 grups classe han participat al projecte. Cada grup ha realitzat dues sessions de reflexió i debat entorn a un dels quatre eixos i una sessió final de gravació d’un vídeo amb ells i elles com a testimonis.

El projecte Atrapant masclimes s’emmarca en la línia de treball de l’institut, que durant el curs treballa de manera transversal la consciensciació envers la situació de la dona.

El projecte ha comptat amb el suport de Pla de Barris de La Marina.

Moltes gràcies a l’alumnat motivat, al professorat conscienciat i a la gent de Càmeres i Acció per poder fer possible aquest projecte.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información