fbpx
Agenda

Festes de la Marina: tarda de dansa amb Leftovers + Kübik

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 23 de juny de 2021 / 19:00 - 20:00 - Gratuït

Aquesta activitat té un aforament limitat i va per inscripció prèvia. Reserva plaça a https://p.berrly.com/bacanals21/events/5431

L’Espai Jove La Bàscula surt al carrer amb dos espectacles de dansa. Posem la mirada en dues propostes escèniques portades per dues cies. joves de BCN amb les que tenim una especial relació. Amb Leftovers per poder haver treballat en alguns moments i amb Kübik per ser unes de les guanyadores del programa “Efervescents” que organitzem per a recolzar i fer suport a la creació escènica.

Leftovers amb “Rewind” han descobert la manera de viatjar al passat! I, òbviament, el primer que han pensat és a anar a ballar a altres dècades, escoltar els seus hits i vestir la moda del moment. No poden esperar més a provar-ho però volen fer-ho en gran i convidar-vos a aquesta experiència. Estan a tan sols un clic! Us apunteu a ballar amb Leftovers?

La cia. Kübik ens presenta “Balance“. És una peça on es troben 5 personatges, basats en els elements bàsics (Aigua, Terra, Aire, Foc i Èter). Tracta el mètode d’adaptació que té cadascun amb la resta. Volem analitzar la societat actual, focalitzant-nos sobretot en les persones que hi han hagut d’adaptar-se a una nova cultura forçadament. Persones que van néixer de la lluita i de la supervivència d’una població oprimida.

Es treballa la relació entre les persones i el mètode d’adaptació que tenim amb segons qui ens trobem. A la peça es veu com els 4 elements principals (Aigua, Terra, Foc i Aire) conviuen en harmonia fins que arriba el 5è, l’Èter. Aquesta trobada fa canviar la manera en què aquests 4 elements s’han relacionat sempre i han de buscar la forma per trobar de nou aquesta harmonia, aquest cop amb un 5è.

Organitza La Bàscula
Lloc Jardins de Can Ferrero

Properes activitats

05 desembre Dilluns

“Little Tiny People”, d’Anna Murphy

Exposició / 05 de desembre de 2022 - 03 de febrer de 2023
La Bàscula
Gratuït
Anna Murphy exposició
28 gener Dissabte

Extra Mostra: DJ sessions LIVE

DJ / Electrònica / Concert / 28 de gener / 19:00 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
02 febrer Dijous

Concert Hivernacle: Kokopelli

R & B / Jazz / Concert / 02 de febrer / 20:30 - 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
04 febrer Dissabte

HOP: “(Ok)ulto”, de la cia. Nisham + “Corporalis”, de la cia. Get Bak

Dansa / 04 de febrer / 19:00 - 20:30
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
10 febrer Divendres

Divendres Concert: Strange Boyz + Plutón

Concert / 10 de febrer / 20:30 - 23:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
Strange Boyz

Configuración de Cookies


Tanca Mas información