fbpx
Agenda

Divendres Concert: Sticks N’ Stones

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 31 de maig de 2019 / 21:00 - 21:30 - Gratuït

Vam perdre tota esperança. L’escena musical de Barcelona ha canviat massa, ha deixat de ser original. Els pocs indicis de diferència, de colors, són enfosquits per la indiferència social. Cansats dels clons, de les repeticions, de les fotocòpies entre grups, decidim que, si l’escena no canviava, nosaltres la canviaríem. I un dia ens ajuntem. Tots coneguts d’algú, però anònims entre nosaltres. Ens ajuntem amb l’únic propòsit de fer música, de fer espectacle, de fer el que millor podem fer: Sobresortir.
Avorrim les etiquetes, no ens agrada centrar-nos en un sol estil. Alguns ens catalogaran com a rock n roll, uns altres com hard rock, sleaze, punk, heavy, blues rock… Nosaltres no volem encasellar-nos. No volem prostituir una paraula que significa tant, i no volem girar la vista cap a altres vessants musicals amb el remordiment de fallar als nostres orígens. Nosaltres tenim el so de l’actitud, el so del carrer, el so del que som. Barregem, i amb això, descobrim nous colors.
Al maig del passat any 2018, vam realitzar el primer assaig en una sala que no era mes gran que un traster. Ara, disposem d’equip propi, local propi i un repertori de cançons pròpies que ens dóna per a fer un parell de discos. Gaudim fent gaudir, i amb això, volem continuar creixent.
Pepo és un violinista reconvertit en bateria. Al costat d’Albert, al baix, formen el duo rítmic del grup. Quim és un guitarrista rítmic de conservatori, amb grans coneixements musicals. A la guitarra solista es troba DJ Escu, influenciat per guitarristes clàssics i amb una gran varietat de recursos tècnics que es compenetran perfectament amb la veu de Thor Sr. Dragonhead, cantant i escriptor de totes les lletres. Escriu lletres d’accions reals, del seu dia a dia amb una versió nihilista pròpia de Bukowski o Monzó, perquè el que transmetem és la realitat crua de la vida.
Hem militat en diversos grups, arribant a ser mitjanament coneguts Albert amb el seu grup tributo de Pink Floyd i DJ Escu i Thor en el grup de Sleaze barceloní LiZZard, per la qual cosa l’experiència i la compenetració és total.
Busquem la qualitat musical i l’espectacle escènic per sobre de totes les coses. Una experiència que feia falta en una ciutat que ha deixat de ser cosmopolita per a ser mainstream. Músics de conservatori amb fam d’obrer. Això és Estics N’ Stones.

 

 

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
13 juliol Dissabte

Festival BDP (Batalla de Promesas)

urbana / drill / Dance Hall / R & B / Trap / Hip Hop / Rap / Concert / Festival / 13 de juliol / 15:00 - 23:00
La Bàscula
7€
18 juliol Dijous

Botifarra amb songs!

TROBADA / DJ / 18 de juliol / 20:00 - 23:00
Terrasseta
8€
18 juliol Dijous

Dj Condesa + AdameDj

DJ / 18 de juliol / 20:00 - 23:00
Terrasseta
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información