fbpx
Notícies

Març en clau de dona

En motiu del Dia de la dona, que se celebra el 8 de març, l’Espai Jove La Bàscula proposa una variada programació d’activitats per a tot el mes.

A partir del dia 8 de març es podrà visitar l’exposició col·lectiva 8M, una mostra creada a partir d’una convocatòria pública que reuneix obres de joves artistes de fins a 30 anys, que reflexionen o donen el seu punt de vista sobre la situació actual de les dones.

En l’àmbit de les arts escèniques, podrem veure l’obra Low Level Pànic, de la companyia Llunàtiques, que qüestiona l’objectivació de les dones per part de la societat. L’obra es presenta el 6 de març dins la mostra final del projecte de residències de creació jove Efervescents, que conclou després de 4 mesos d’assaigs a l’equipament.
A nivell musical comptarem amb els concerts de Rocío Rapoport, integrant de Las Pibas que es presenta aquesta vegada en format duet, i dels grups de noies Itzipa, Alérgicas al Polen i Siesta Polar. I al canal de youtube de La Bàscula, es podrà gaudir de l’entrevista i concert de Nani, una jove cantant que es mou entre el R&B i el rap.

Per als i les més joves, hem dissenyat conjuntament amb Química una sèrie d’activitats que aborden la reflexió i el debat des d’una perspectiva més lúdica. A La Bàscula es podrà participar d’un joc sobre sexualitat en clau feminista, el Sexgame feminista, i en l’elaboració de materials reivindicatius com xapes i pancartes. A l’Espai Química tindran lloc una activitat sobre el plaer femení en la sexualitat, una activitat sobre menstruació i una activitat que reflexiona sobre l’amor romàntic de les pel·lícules de Disney.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información