fbpx
Notícies

Oberta la convocatòria per participar a l’exposició del 25N

En motiu del 25N, dia internacional per a l’eliminació de les violències masclistes en totes les seves formes, tindrà lloc la segona edició de l’exposició col·lectiva ‘Art contra les violències masclistes’ que podreu visitar a l’Espai Jove La Bàscula a partir del 23 de novembre.

Aquest any la iniciativa es realitza conjuntament amb diferents serveis del barri de La Marina: el Servei Aquí t’Escoltem, el Punt d’Informació Juvenil, el punt JIP, l’equip d’APC de La Marina, l’Espai Química Joves i la Taula de Dones de La Marina.

La convocatòria està oberta a dones menors de 30 anys amb qualsevol disciplina artística (fotografia, il·lustració, pintura, vídeo, collage, escultura, performance, etc). Hi haurà dues categories: de 12 a 17 anys i de 18 a 30. Hi ha temps fins al 22 de novemrbe per entregar les obres, realitzades de manera individual o col·lectiva. Les obres es poden entregar a l’Espai Jove La Bàscula de manera presencial en l’horari d’obertura i també via correu electrònic a info@labascula.cat

Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual des de la perspectiva de les joves i alhora difondre la creació feta per dones, per tal d’incentivar la producció d’obres artístiques i la seva visibilització en un espai obert al públic.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información