fbpx
Agenda

Divendres concert: No Home For Paranoid + Stereovoid

Carregant Esdeveniments
, , , - 09 de juny / 20:30 - 23:00 - Gratuït

No Home For Paranoids es defineixen així: “No hay hogar para los paranoicos? No hay casa para las paranoias? Ni homo ni paranoias?  No Hongo ni Tres Secuoyas? Pero, ¿Quiénes son estos?
No Home For Paranoids, una banda de grunge, rock alternativo o metal alternativo, a veces punk y a veces blues (¿hay algún género que pueda definir todo esto? que alguien nos lo diga por favor), originaria del Baix Llobregat con influencias del grunge y el rock de los 90 y 2000, conformada por cuatro zumbaos a los que les encanta darlo todo en el escenario y hacer pasar un buen rato a los otros cuatro zumbaos que vienen a vernos. En conclusión: somos No Home For Paranoids y estáis viendo nuestro descenso a la locura, venid a vernos (por favor)”.

Stereo V oid (BCN) és un grup d’indie-rock format per 5 músics d’ origen català, argentí, escocès i ucraïnès. La banda es consolida al nadal de 2022 quan Dean i Gleb es coneixen a la porta d’ un bar. Dean li demana a Gleb que s’ uneixi al seu grup després de que aquest l’ amenaci
amb clavar-li una baqueta trencada, arrel d’ una discusió. Ara, només 3 mesos més tard, la banda compta amb un repertori interminable i una solidesa increïble, el secret està en que Dean i Guti porten composant temes junts i maquinant el que ara és Stereo V oid des de l’ any 201 8.
T ot i que Leo i Loren van liats per vida, son els que més ajuden a mantenir la constància dels assajos als que es crea la fòrmula única de Stereo V oid. Es tracta d’ una fusió de melodies plenes de sentiment, guitarres molt british i teclats de banda sonora amb una performance que va des d’ escalar line-arrays fins a arrossegar-se pel terra; fan que qualsevol vulgui explicar als seus amics el que acaba de veure.
Actualment, la banda està concretant una serie de bolos que volen anomenar The Woyt Tour i que planegen començar-la aquest abril de 2023. Per estar al dia, segueix-los al seu Instagram @stereovoidband.

https://www.instagram.com/stereovoidband/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

 

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

08 juny Dijous

Concert Hivernacle: Sobre mi gata

Concert / 08 de juny / 20:30
Gratuït
15 juny Dijous

Efervescents: la cia. L’un i l’altre presenta “A 4 mans” (performance)

Performance / Escèniques / 15 de juny / 20:00 - 21:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
16 juny Divendres

Sudor and UNITY 23 party

drill / Dance Hall / Trap / Hip Hop / Concert / 16 de juny / 20:00
La Bàscula · Sala Gran
6€
17 juny Dissabte

Mostra final de curs dels TALLERS

Concert / 17 de juny / 18:00 - 21:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït
Combo final de trimestre
17 juny Dissabte

DJ AKSIS

DJ / 17 de juny / 21:00 - 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información