fbpx
Notícies

Noves inscripcions als tallers trimestrals

Ampliem inscripcions fins al 3 de gener! Consulta els tallers amb places disponibles.

El 10 de desembre comencen les inscripcions als tallers d’hivern. Fins al 21 de desembre tens temps d’apuntar-te als tallers que l’Espai Jove La Bàscula proposa per al trimestre de gener a març del 2019.

Podeu renovar o inscriure-us de nou als tallers de baix elèctric,  guitarra elèctrica, bateria o cant i formar part dels combos. També segueix el taller de batucada, que, a més de la percussió, posa èmfasi en el moviment corporal.  I com a novetat i atenent a la demanda de diverses persones, s’obre un  nou taller de guitarra espanyola.

Els tallers joves (que poden pagar-se també amb bàsculos) orientats a públic entre 12 i 29 anys, posen l’accent en la dansa, amb tres propostes diferents: dansa urbana, shuffle i balls llatins (bachata, salsa, cubatón…). També es podrà seguir gaudint del taller de música electrònica, on fer bases o improvisar sessions en directe.

I amb l’objectiu de motivar l’expressió artística en un altre àmbit, l’Espai Jove La Bàscula afegeix a l’oferta de tallers el disseny de personatges.

Una oferta per a tots els gustos.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información