fbpx
Notícies

Viu Montjuïc, la gran festa del Parc de Montjuïc, celebra la seva 3a edició

El proper 7 i 8 d’octubre, es durà a terme la tercera edició de #ViuMontjuïc, un esdeveniment dissenyat per donar a conèixer l’àmplia gamma d’activitats culturals i d’entreteniment que ofereix el parc de Montjuïc. Aquesta iniciativa ha esdevingut una tradició anual que ressalta la riquesa cultural i natural d’aquest enclavament de la ciutat, on hi ha parcs, museus, biblioteques, centres cívics i teatres que ofereixen activitats per a la comunitat durant tot l’any.

La programació d’aquest esdeveniment inclou més de seixanta activitats i la participació de més de quaranta institucions i llocs d’interès. Entre les propostes hi ha itineraris guiats per la natura, espectacles de dansa i teatre, concerts, exposicions i visites obertes a diferents instal·lacions.

En aquesta edició col·laborem amb l’escola superior de música Jam Session, el Castell de Montjuïc i el centre cultural Albareda en la proposta “A 6 bandes”. Que consisteix en una jornada plena de concerts amb 6 grups musicals dissabte 7 al pati del Castell. Tres d’aquests grups són vinculats a l’espai jove mitjançant el programa Pedrera 3.8.

El més destacable d’aquesta tercera edició és la incorporació de noves entitats, com ara els centres cívics Casa del Rellotge i La Cadena, així com el Mira Digital Arts Festival, fet que ha ampliat la diversitat d’opcions culturals i d’oci al programa. Un exemple n’és l’itinerari inaugural del sender Montjuïc 360º, ofert per Foment Excursionista de Barcelona, que és la primera ruta homologada per la Federació d’Entitats Excursionistes que es realitza completament dins la ciutat de Barcelona.

Pots consultar les activitats en aquest enllaç: https://www.barcelona.cat/viumontjuic/ca

Configuración de Cookies


Tanca Mas información