fbpx
Notícies

Oberta convocatòria al BROT!

Tornem amb una nova edició del Brot! Músics de la ciutat, prepareu-vos perquè el període d’inscripcions ja està obert.

Si tens menys de 25 anys i la teva passió és la música, consulta les bases del concurs i apunta’t. Tens temps fins l’1 de març.

Pots participar, com a grup o com a solista, en dues categories:

  1. Categoria Brot: fins a 25 anys.
  2. Categoria Embrió: de 14 a 18 anys.

El concurs comptarà amb un premi del públic, de 300 euros en el cas del Brot i de 150 euros en el de l’Embrió, i un premi del jurat, dotat de 1800 euros en la categoria Brot i de 750 euros en l’Embrió, que es repartirà de forma igualitària entre tots els grups finalistes. Així  doncs, cadascuna de les 6 bandes que arribin a la final del Brot obtindran 300 euros i 150 euros els 5 grups de l’Embrió. Amb aquesta iniciativa es vol donar oportunitats a més bandes i evitar la competitivitat entre els participants.

A més a més, les propostes que arribin a la final del Brot obtindran 6 hores gratuïtes en bucs d’assaig dels equipaments organitzadors i un vídeo amb la gravació i edició d’una de les cançons interpretades a la final, que també rebran els participants de l’Embrió.

Un cop més, l’objectiu del Brot és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, el Brot vol difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i  esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información