fbpx
Notícies

Inscripcions obertes al Festival de música BROT

De l’1 de febrer a l’1 de març, s’obre la convocatòria al festival de música jove de Barcelona. Hi podeu participar grups i solistes, d’entre 18 i 29 anys, amb propostes de qualsevol estil i gènere musical.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Aquesta és una crida per als i les joves amb passió per la música: ja podeu inscriure-us al Brot, el festival que, amb l’objectiu de promocionar i exhibir les vostres creacions musicals, impulsa el Departament de Joventut i diferents equipaments dels districtes de Barcelona: els cinc Espais Joves de la ciutat (La Fontana, Les Basses, Boca Nord, Garcilaso i La Bàscula), els Casals de Joves del Coll i de Les Corts i el Centre Cultural Albareda.

Podeu participar al festival ja sigui a títol individual (com a solistes) o a títol col·lectiu (en grup), apuntant-vos a una de les dues categories a concurs:

* El Premi Embrió: per a participants de fins a 18 anys.
* El Premi Brot: per a participants de fins a 29 anys

(com a novetat, enguany l’edat s’ha ampliat a 29 anys, amb l’objectiu de facilitar l’accés altres persones músiques joves!).

Quins premis podeu guanyar?

Categoría BROT:

Podreu fer-vos amb el guardó que atorga el jurat (dotat amb 1.800 € repartits de manera igualitària entre els i les 6 participants finalistes) i/o amb el premi del públic, dotat amb 300 € per aquell grup o solista més votat pels i les assistents a la final del Brot (el 30 de maig a l’Espai Jove Les Basses).

Categoría EMBRIÓ:
Opteu a dos premis, el premi del jurat dotat amb 750 € (repartits de manera igualitària entre els i les 5 participants finalistes), i un premi de 150 € per a la proposta més votada pel públic de la final de l’Embrió (el 29 de maig al Casal de Joves del Coll).

PERÒ AIXÒ NO ÉS TOT!

  • A més, totes les propostes participants que arribeu a la final, rebreu un vídeo amb la filmació de dues de les cançons que interpretareu al darrer concert.
  • També rebreu hores gratuïtes en els bucs d’assaig dels equipaments organitzadors
  • Les propostes finalistes sereu proposades per participar en alguns dels festivals de referència a Barcelona com La Mercè, L’Ali Jove (emmarcada en festes de Santa Eulàlia), el Primavera als Barris, el Festival Bioritme, entre d’altres…

Un cop més, l’objectiu del Brot és donar impuls a nous talents emergents de la ciutat, donant suport a les bandes novelles i oferint-los un altaveu per donar-se a conèixer. Per aquest motiu, es tindrà en compte que els grups tinguin components residents a Barcelona.

Així mateix, el Brot vol difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals i esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

No badeu: teniu temps per enviar la inscripció al Brot fins a l’1 de març!
Així que, anem per feina, apunta’t AQUÍ

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información