fbpx

LMMM 2019

La primera edició de La Marina Memòria Musical té lloc el 2019. Hi participen un grup d’alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Montjuïc.

El projecte s’estructura en les següents fases:

EXPERIMENTACIÓ
Jugar amb els instruments

En la fase inicial del projecte, els joves juguen i experimenten amb instruments de percussió i aparells de música electrònica, a la vegada que es familiaritzen amb conceptes com el ritme, l’harmonia i la cadència.

INTERCANVI INTERGENERACIONAL
Compartir gustos musicals

En aquesta fase, que se centra en l’intercanvi de coneixements musicals entre generacions, s’incorpora al projecte la gent gran. Gustos personals, estils marcats i èpoques memorables entren en joc a partir de sessions lúdiques dinamitzades per Berta Amador, on es balla, es canta i es coneixen formats de reproducció d’altres èpoques. L’intercanvi culmina amb l’elecció de dues cançons escollides per tots dos col.lectius.

CREACIÓ COL.LECTIVA
Generar una peça musical conjunta

Les cançons que tots dos grups han escollit serveixen de base per crear una peça musical (cançó). Per una banda es treballa la lletra i per altra la música i la interpretació, en els assaigs dirigits per Robert González i Marcelo Acosta.

MOSTRA FINAL
Presentació al públic del resultat del procés

Joves i gent gran pugen a l’escenari del Mercat de Les flors i a mode d’orquestra interpreten en directe dues cançons que han treballat conjuntament. Sobre l’escenari destaca la interaccció entre els dos col.lectius.

@labascula038

A betevé l'altre dia! #rapencatalà amb @GoldBattle_ i @LlobregatBParty Rap improvisat per consolidar el català en la música urbana beteve.cat/placa-tisner/r…

About 7 months ago from LA BÀSCULA's Twitter

·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información