fbpx
Notícies

En marxa ‘Percussió i Interculturalitat’

Comença la tercera edició del projecte Percussió i Interculturalitat amb un grup de 4t d’ESO de l’Institut Montjuïc. El projecte tracta d’aprofundir en el coneixement de la percussió i de la interculturalitat al llarg de les sessions, amb la intenció de generar una peça final que integri l’aprenentatge de la percussió i la interacció entre cultures diverses.

La percussió es basa amb instruments de batucada, de la mà de Brincadeira. La companyia resident a La Bàscula és l’encarregada de transmetre el ritme i l’aprenentatge dels instruments.

La interculturalitat, entesa com a interacció positiva entre cultures, es treballa amb sessions específiques amb altres músics o creadores de diferents procedències amb els seus ritmes i melodies.

En aquesta edició comptem amb tres cultures musicals que aporten ritmes i sons a la peça final: la rumba catalana, la percussió afro porto riquenya i la música àrab.

En aquesta sessió comencem l’experimentació de sons i moviments vinculats als instruments de percussió. Coneixem amb detall els diferents tipus de tambors, en que es diferencien i com es combinen.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información