fbpx
Notícies

25N: Art contra les violències masclistes

En motiu del 25N, dia internacional per a l’eliminació de les violències masclistes en totes les seves formes, tindrà lloc la segona edició de l’exposició col·lectiva ‘Art contra les violències masclistes’ que podreu visitar a l’Espai Jove La Bàscula a partir del 23 de novembre.

Aquest any la iniciativa es realitza conjuntament amb diferents serveis del barri de La Marina: el Servei Aquí t’Escoltem, el Punt d’Informació Juvenil, el punt JIP, l’equip d’APC de La Marina, l’Espai Química Joves i la Taula de Dones de La Marina.

Aquesta iniciativa pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual des de la perspectiva de les joves i alhora difondre la creació feta per dones, per tal d’incentivar la producció d’obres artístiques i la seva visibilització en un espai obert al públic.

Atenció! Encara sou a temps a participar de l’exposició col·lectiva! Anirem incorporant progressivament totes les obres presentades

A continuació us mostrem algunes de les obres que s’han presentat:

Il·lustracions de Lucky

Aquestes il·lustracions formen part d’un llibre il·lustrat que està preparant la jove autora @llamamelucky 

Segons la mateixa autora, narren la distorsió que se sent quan una persona està immersa en una relació de violència masclista.

Formen part d’un procés d’artteràpia en la que l’autora elabora les seves vivències personals.

 

 

 Fotografies de Carla Calles, Keiska Meneses i Rosa Fernández

 

 

Vídeo sobre els mites de gènere realitzat amb els joves de l’Espai Química amb Dona’t més

Configuración de Cookies


Tanca Mas información