fbpx
Agenda

Presentació d’ARTCIRCUIT (2a edició)

Carregant Esdeveniments
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 21 de març / 18:30 - 21:00 - Gratuït

L’Artcircuit és un projecte cuinat entre sis equipaments juvenils de Barcelona amb l’objectiu de donar suport a la creació jove en relació a les arts escèniques. En aquesta línia, volem generar espais de coneixença i intercanvi entre joves creadores vinculades als equipaments, enfortint aquesta xarxa a través de càpsules formatives, trobades i mostres al públic dels diversos projectes residents. Des de La Bàscula, Ca La Panarra, Boca Nord, Les Basses. Palau Alòs i La Fontana, donem la benvinguda a l’Artcircuit, el cicle escènic d’artistes emergents de la ciutat!

 • Suport a la creació jove 
 • Generar espais de coneixença, formació i intercanvi entre joves creadors, vinculats als equipaments juvenils de Barcelona
 • Crear oportunitats de mostra al públic dels projectes resident.
 • Espai de col·laboració/coproducció entre equipaments juvenils de la ciutat

 

PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC pel dia 21/5

Amb l’objectiu de poder oferir espais formatius a les companyies emergents, avui fem aquest primer monogràfic a partir de les necessitats i interessos que hem pogut recollir. La formació l’impartirà la Montse Enguita, productora multidisciplinar que compagina la seva activitat professional amb la docència en dansa, teatre i producció. En el monogràfic d’avui combinarà teoria i pràctica i es tractaran diverses eines per a la producció d’arts escèniques:

 1. Dossier
 2. Calendari
 3. Pressupost de producció
 4. Catxet de bolo
 5. Circuits de distribució
 6. Comunicació i difusió

I finalitzarem amb la presentació de la PROGRAMACIÓ  que omplirà els espais d’arts escèniques joves i emergents durant tres mesos. D’abril a Juny 6 companyies visitarán altres espais joves per generar aquest circuit.

Organitza La Bàscula

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información