fbpx
Agenda

La Bàscula: del 1988 a l’actualitat

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
, - 29 de febrer / 18:30 - 20:30 -

L’actual Espai Jove La Bàscula recull el relleu de l’espai musical a la vegada que amplia la seva programació a altres àmbits culturals i d’interès pels joves. És un equipament de proximitat de La Marina, que vol ser un espai al servei dels veïns del barri. El contacte permanent amb les entitats, serveis, equipaments i centres educatius, facilita el treball en xarxa per tal de generar processos i accions que reverteixin en el desenvolupament del barri. I amb una mirada a ciutat, col·labora i participa en esdeveniments de la xarxa d’equipaments juvenils de Barcelona.

Aquesta exposició recull material en paper com cartells, programacions, fotografies, recollides durant anys, del arxiu intern de La Bàscula.
També fem un especial agraïment a les cessions de material per part de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local de la Marina i a Bcore Disc (Segell discogràfic Català Independent) i Vicenç, veí del barri de La Marina.

El dia de la inauguració tindrem  sorpreses que ens endinsaran a la idiosincràsia del nostre espai. Aquesta exposició es podrà visitar fins al dia 12 d’abril.

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información