Agenda

Divendres concert: Cometa Crimen + Sybille’s on Jupiter

Carregant Esdeveniments
- 21 de maig / 19:30 - 21:30 - Gratuït

Per assistir a l’activitat cal omplir el formulari de reserva d’entrades.

Daniel i Carlos ja compartien diverses vegades escenaris en els nostres projectes passats, dos gires per Espanya i molts amics en comú. Eleftherios va aparèixer després i la formació va començar a ser una mica més seriosa a partir de tardor. El nom del projecte es va crear amb la idea de poder abrigar altres disciplines artístiques (relats, còmic) totes emmarcades en el “CometaCrimen“, planeta imaginari on ocorren les històries que es conten en les lletres de les cançons.

Carlos – Batería
Eleftherios – Baix
Daniel – Guitarra i veu

Sybille’s On Jupiter és un projecte musical nascut a Barcelona a principis de l’any 2020 format per Andrea González en la bateria, Jan Domènech en el teclat, Marc García en el baix i veu i David Adelantado en guitarra i veu. Som quatre graduats del grau superior del Conservatori Del Liceu, cadascun en els seus respectius camps, que per un interès mutu pel jazz, la música alternativa i electrònica amb la idea d’estil de formació independent.

Amb un so caracteritzat per la mescla entre diferents estils amb frescor i la cerca de diferents textures, com seria l’harmonia del jazz amb el concepte compositiu i estil de la música independent, que al mateix temps conté tints de la música ambiental i experimental.

Durant la nostra curta trajectòria hem gravat diversos temes que veuran la llum pròximament i tenim diversos concerts programat durant aquest any 2021.

https://instagram.com/sybilleonjupiter?igshid=177geib9r7kqg

Organitza La Bàscula
Lloc La Bàscula · Sala Gran
c/ del Foc 128
Barcelona, 08038 Espanya

934224300

Properes activitats

04 maig Dimarts

Entre joves

Espai de Trobada / 04 de maig - 25 de maig
La Bàscula
Gratuït
10 maig Dilluns

EXPOSHOT: exposició col·lectiva amb material reciclat

Arts plàstiques / Exposició / 10 de maig - 10 de juliol
La Bàscula
Gratuït