Agenda

Cinema jove a la carta

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 27 de setembre de 2019 / 21:30 - 23:30 - Gratuït

Gaudeix d’una nit de cinema a la fresca en companyia dels teus amics i veïns. El públic assistent podrà escollir in situ quina pel•lícula es projectarà. Per a aquesta sessió, les dues opcions a escollir són: “Bajo la misma estrella” o “Wonder”.

 

BAJO LA MISMA ESTRELLA
Any: 2014

Hazel té setze anys, està malalta de càncer des de petita i sobreviu gràcies a un petit miracle mèdic i a la bombona d’oxigen que l’acompanya tot el temps. Un dia, en un grup de suport per a nois amb càncer, Hazel coneix a Gus, que ja ha superat la malaltia. Tots dos comparteixen un àcid sentit de l’humor, un menyspreu per allò convencional i un amor que els arrossega cap a un viatge inoblidable.

Josh Boone dirigeix ​​aquest film basat en el ‘best-seller’ de John Green del mateix títol, una història que explora la felicitat, l’emoció i la tragèdia que suposa ser jove, estar viu i enamorat.

Protagonitzen la pel·lícula els joves Shailene Woodley i Ansel Elgort, que ja havien coincidit a “Divergent” i van continuar col·laborant en tots els lliuraments de la saga. Al costat d’ells, Laura Dern, Sam Trammell, Willem Dafoe i Nat Wolff.

 

WONDER
Any: 2017

Auggie Pullman (Jacob Tremblay) és un nen que va néixer amb una malformació facial. Després de deu anys anant d’hospital a hospital i passant llargs períodes a casa seva, haurà de fer front a un gran repte: anar per primera vegada a l’escola. Gràcies al suport dels seus pares, Isabel (Julia Roberts) i Nate (Owen Wilson), Auggie intentarà encaixar amb els seus companys i professors, demostrant que malgrat el seu físic, és un nen com qualsevol altre

Lloc Parc de la Font Florida – Plaça de les Matemàtiques
Carrer de la Mineria 48
Barcelona, Barcelona 08038 Espanya

Properes activitats

07 juliol Dimarts

Exposició col·lectiva ‘Confinada Il·lustrada’

Exposició / 07 de juliol - 31 de juliol
la bàscula
Gratuït
14 juliol Dimarts

Slackline i malabars

Espai de Trobada / 14 de juliol / 18:00 - 20:00
la bàscula
Gratuït
16 juliol Dijous

Trucs de fotos

Espai de Trobada / 16 de juliol / 18:00 - 20:00
La Bàscula · Espai de Trobada
Gratuït
16 juliol Dijous

Concert Hivernacle: Rumba y Son de Gràcia

Rumba / Concert / 16 de juliol / 20:30 - 22:00
Bar La Bàscula
Gratuït
17 juliol Divendres

1r OPEN MIC Bàscula!

Rap / Concert / 17 de juliol / 19:30 - 21:30
Bar La Bàscula
Gratuït