fbpx
Agenda

7M: Nia Torres

Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
- 07 de març de 2020 / 12:00 - 12:30 - Gratuït

Nia Torres ens presentam un fragment de la peça (D)Formadxs, en el marc de l’esdeveniment organitzat per la taula de dones de La Marina. L’artista porta desenvolupant aquest projecte dintre de les accions de suport a la creació de l’espai jove.

Sorgeix com a cerca a la pregunta, coneixem realment els nostres propis cossos o coneixem el cos/forma normativa que ens venen des que naixem?.
Tot el que absorbim amb els nostres 5 sentits provoquen canvis constants en el nostre cos i ment.
Alguns canvis són més subtils, uns altres més radicals però… què ens moua estar en aquest constant canvi? Què som ? El llenguatge influeix?
La nostra cultura, la nostra sexualitat? És el nostre cos un objecte de consum, emmotllable, sense límits, potencialment immortal? És la persona un
ésser que només pren forma humana a través de la a(cultu)ració? Som cossos autòmats dins d’un sistema accelerat opressor que ens controla
i estimula fins al punt de deixar-nos esgoteus mental i fisicamente, que no ens qüestionem si el cos que habitem i modelem és nostre o un tros de carn més….mortal.
Presentem un “ser neutralitzat” sense motlle ni forma dins d’un context social on experimentarà al llarg del seu desenvolupament i creixement una construcció de si mateix. Es genera una rebel·lia en aquest “ser neutral” traduïda a moviment. Prenent consciència de tota la construcció/manipulació que exerceix el sistema cultural, patriarcal i normatiu sobre la seva ment i cos. Un silenci eixordador que va a (de)formar i a (de)construir la identitat i la matèria de nou.

Organitza Taula de dones de la Marina
Organitza La Bàscula
Lloc Jardins dels drets humans

Properes activitats

07 juny Divendres

Inauguració de l’exposició MAB “Pròleg”, de Laura Cerrillo i Noa García.

Jam session / Arts plàstiques / Exposició / 07 de juny / 18:00 - 31 de juliol / 22:00
La Bàscula · Sala Gran
Gratuït

Configuración de Cookies


Tanca Mas información