fbpx
Notícies

VisualSound 2019!

Aquesta nova edició el festival se celebrarà del 18 al 29 de març del 2019!

Si ets joves, tens entre 16 i 35 anys i t’apassiona el món audiovisual, ja pots presentar les teves obres a la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound #BVS19!

El període d’inscripció per presentar les teves propostes a la Secció Competició –Documental, Ficció i Videoclip– finalitzarà el 15 de febrer de 2019.

I si et vols presentar al concurs 2 minuts en 1 dia tens temps per fer la teva inscripció fins al 20 de març de 2019!

Amb la publicació de les bases específiques de la 16ª edició del Festival Barcelona VisualSound 2019 s’inicia el període d’inscripció al Festival Barcelona VisualSound 2019, festival destinat a joves artistes creadors i creadores del món audiovisual de la ciutat de Barcelona.

El Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound és un festival promogut per l’Ajuntament de Barcelona a través de Departament de Joventut amb la col·laboració i la coorganització de diferents espais i equipaments de la ciutat de Barcelona –Espai Jove Garcilaso, Espai Jove Boca Nord, Espai Jove La Fontana, Espai Jove La Bàscula, Espai Jove Casa Sagnier, Casal de Joves Palau Alòs, Casal de Joves les Corts i el Centre Cívic Tomasa Cuevas -Les Corts-.

Animeu-vos a participar hi ha molts premis en joc!

En la Secció Competició –Documental, Ficció i Videoclip– si la vostra obra queda seleccionada podeu arribar a guanyar segons la categoria presentada:
Premi Jurat: 1300€
Premi Públic: 450€
Max 20: 400€
En el Concurs 2 minuts en 1 dia, si presenteu la vostra obra i queda seleccionada podreu optar i guanyar:
Premi Jurat: 1300€
Premi Públic: 450€

Aquest any com a novetat el festival anuncia que cada categoria dins de la Secció Competició –Documental, Ficció i Videoclip– optarà al Premi Max20 amb una quantia de 400€, premi destinat a la millor obra presentada i realitzada per un/a jove menor de 20 anys en cada una de les 3 categories.

Per a més informació podeu consultar la web http://joves.bcn.cat/visualsound/

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información