fbpx
Notícies

Convocatòria ‘Curtmetratges contra la violència masclista’

En motiu del 25N, dia internacional per a l’eliminació de les violències masclistes, en totes les seves formes, tindrà lloc la tercera edició de ‘Art contra les violències masclistes’.
Per aquesta raó, hem organitzat una convocatòria de curtmetratges de joves.

Amb aquesta proposta volem, d’una banda, denunciar les intolerables violències masclistes que persisteixen en la societat actual, i d’altra banda incentivar la producció d’obres artístiques de persones joves i la seva visibilitat en un espai obert al públic.

Es podrà presentar qualsevol persona que tingui entre 12 i 30 anys des del 6 d’octubre al 6 de novembre.

Els curtmetratges poden ser qualsevol peça audiovisual (publicitat, animació, trailer…) que pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual.

Els curtmetratges seleccionats es projectaran en un acte obert al públic a la Sala Gran el 22 de novembre a la tarda, i es farà un diàleg de la història dels curts. També comptarem amb La Veïnal, la televisió comunitària de Barcelona, ja que es projectaran les entrevistes que formen part de la seva convocatòria. Aquestes entrevistes són de persones que han estat víctimes de violència masclista de manera directa o indirecta.

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información