fbpx
Notícies

S’obre la convocatòria per a l’exposició col·lectiva del 25-N

Des d’avui i fins al 16 de novembre, s’obre una convocatòria a persones menors de 30 anys, per exposar obres d’art de diferents disciplines en el marc del 25-N. 

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest dia posa de manifest el rebuig vers les violències masclistesen qualsevol de les seves formes (psicològica, física, sexual, econòmica, entre d’altres). Aquest tipus de violències representen un greu atemptat contra els drets humans, la dignitat i la llibertat de les dones.  

Aquesta exposició pretén sensibilitzar i denunciar les diferents violències masclistes presents en la societat actual des de la perspectiva dels i les joves i alhora difondre la creació jove, per tal d’incentivar la producció d’obres artístiques i la seva visibilització en un espai obert al públic.

El contingut de les obres que es presentin ha de tenir relació amb el 25-N des d’una vessant àmplia. D’aquesta manera, poden visibilitzar els diferents tipus de violències i discriminacions així com també aquelles estratègies i recursos per fer-hi front. S’acceptaran obres de diferents tècniques i disciplines artístiques: fotografia, pintura, il·lustració… De manera opcional les obres poden anar acompanyades d’un text explicatiu de l’obra realitzada o del procés de creació. Les propostes es rebran via correu electrònic a anna@labascula.cat.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información