fbpx
Notícies

Participa a l’exposició col·lectiva del 8M i opta al premi!

S’obre la convocatòria al concurs 8M. En motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Espai Jove La Bàscula organitza un concurs  per escollir la millor obra visual relacionada amb el 8M. L’obra guanyadora s’emportarà un premi de 150€. Es poden presentar persones menors de 30 anys individualment o en col·lectiu, amb obres visuals de diferents modalitats: il·lustració, pintura, fotografia, vídeo…

Les obres presentades formaran part d’una exposició col·lectiva que s’inaugurarà el 8 de març  i estarà presenta  l’espai fins el 30 d’abril.

Aquesta exposició pretén sensibilitzar i reflexionar sobre el Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març de cada any. És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral, i per tant pel dret a la independència econòmica. 

 Aquest dret a la igualtat de dones i homes ha estat reconegut legalment des de fa temps en el nostre marc jurídic, però no és efectiu ni en totes les esferes de les nostres vides ni és igual per a totes les dones. Per això encara avui dia hem de vetllar per la plena participació de les dones en tots els àmbits de la vida.

Ens interessa promoure la reflexió i  perspectiva dels i les joves  des de les diferents vessants artístiques i alhora difondre la creació jove, per tal d’incentivar la producció d’obres artístiques i la seva visibilització en un espai obert al públic.

Bases i inscripció al concurs

Més informació i participació: via instagram @basculajove i via correu anna@labascula.cat

 

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información