fbpx

Primera edició del projecte ‘Percussió i Interculturalitat’

El 7 de febrer del 2020 comença el projecte amb un grup de 15 joves de 4t d’ESO de l’Institut Montjuïc  de la mà de Brincadeira, destacada companyia de batucada que resideix a La Bàscula. Es realitzen le sprimeres sessions de coneixença i vincle entre el grup i també amb els ritmes dels isntruments de batucada.

Coneixent el grup

L’aprenentatge musical de la percussió es combina amb l’aprenentatge de ritmes i també sobre diferents realitats culturals. Amb una base principal de batucada, la peça havia d’incloure les aportacions i ritmes d’altres cultures, fruit de  les sesssions específiques on es convidava a músics i creadores de diferents procedències i del barri. 

En aquesta edicio es va rebre la visita de l’associació guineocatalana, que ens va apropar la cultura i els ritmes típics.

El context de la pandèmia sorgida al març del 2020 va aurar el projecte. Lamentablement no reempren de manera presencial i es realitzen sessions a distància per seguir aprenent ritmes percutius realitzats amb objectes quotidians.

 

 

@labascula038

A betevé l'altre dia! #rapencatalà amb @GoldBattle_ i @LlobregatBParty Rap improvisat per consolidar el català en la música urbana beteve.cat/placa-tisner/r…

About a year ago from LA BÀSCULA's Twitter

·

Configuración de Cookies


Tanca Mas información