fbpx
Notícies

Inscripcions OBERTES als tallers a partir del 13!

Aprofita el setembre i la tornada de vacances per arrancar nous hàbits i nous projectes. Pot ser el moment per expandir els teus horitzons i connectar amb altres persones amb interessos similars. Descobreix la teva passió i aprenent noves coses. Endinsa’t en el món dels tallers de l’Espai Jove La Bàscula!

Explora la nostra programació de tallers d’aquesta tardor i de segur que trobaràs el que millor s’adapti als teus interessos i necessitats.

 

Música, arts escèniques i dansa i arts plàstiques són els tres grans eixos en els quals s’agrupen els tallers de tardor de l’Espai Jove.

Les inscripcions estan obertes des del 13 al 30 de setembre, pots fer-la de manera presencial de dilluns a divendres de 10.15 h a 13.45 h i de 16.15 h a 21.45 h i dissabtes de 17.15 h a 21.45 h. També, online a www.labascula.cat.

Aquest trimestre donem continuïtat al tallers de teatre i dansa moderna, en l’àmbit de les arts escèniques; als tallers de DJ, producció musical, rap, cant, bateria, guitarra, combos i batucada, en l’àmbit musica. Una de les novetats d’aquest trimestre és el taller d‘art mural, un taller gratuït per adolescents de 12 a 17 anys, on es podrà crear un mural al mateix espai de trobada de l’equipament, mitjançant diferents tècniques artístiques.

A l’Espai Jove La Bàscula tens un món de possibilitats per explorar el teu costat més creatiu. Inscriu-te!

A partir del 13 de setembre pots visitar-nos a La Bàscula i informar-te sobre tots els serveis que oferim:
  • Servei Aquí t’escoltem
  • Joves de Barcelona (Servei d’informació juvenil)
  • Bucs d’assaig
  • Espai de trobada de 12 a 17 anys
  • Estudi de gravació
  • Residències escèniques

Configuración de Cookies


Tanca Mas información