fbpx
Notícies

Flashmob 2017

20 dies i 20 alumnes com a grup motor.

Després de la proposta de participar d’alguna manera al fi de curs de l’institut Domènech i Montaner, es decideix realitzar una Flashmob ben especial. Es comença amb un ritme intens per tal d’arribar a temps al dia de l’actuació final: dimecres 21 de juny a les 11:00 h.

Amb menys d’un mes es va organitzar tot un procés col·lectiu en diferents fases que va tenir un resultat que va superar les expectatives. A continuació s’explica aquest diari de procés:

31/05 – Presentacions i tria de cançó.

Aquest dia es va presentar el professor i coreògraf Berto Bare, que s’encarregarà d’explicar pas per pas la coreografia, a més a més de motivar i animar per tal que gaudeixin de cada sessió d’assaig. La cançó escollida va ser “Swalla”, un dels hits del moment que agrada molt al jovent. Les ganes de ballar i el talent per moure’s apareixen des del primer dia.

07/06 – Segona sessió per aprendre els passos de la coreografia.

El jovent té molta facilitat per memoritzar la coreografia i realitzar tots els moviments que es suggereixen. Amb aquesta sessió ja es completen tots els passos per aprendre. Ara només quedarà assajar per tal que tots els moviments quedin bé.

09/06 – Tercera sessió assaig.

Costa de creure que amb només dues sessions ja han pogut aprendre tots els passos i fer la coreografia gairebé impecable. Aquesta sessió serveix per polir els detalls i organitzar els petits grups per realitzar la gravació del vídeo.

12, 13 i 14/06 – Gravació de la coreografia.

Escollim un emplaçament de fàcil disponibilitat al pati de l’institut. Tot i la calor, els grups ballen davant de la càmera amb una actitud desimbolta i gairebé professional. Ens resulta fàcil fer tota la gravació, primer poc a poc i després al ritme de la música, per tal que el vídeo tutorial resultant vagi al detall i sigui fàcil de seguir la coreografia des de casa. Els i les joves e spoden d’acord per estar pendent de la publicació del vídeo i després compartir-lo per les diferents xarxes.

15/06 Fi de l’edició del video i publicació a Youtube.

Després dels diferents retalls de vídeo, s’esdita un únic vídeo conjunt, amb tots els passos de la coreografia i després tota la coreografia realitzada pel grup de la vintena de joves. El resultat es publica al canal de youtube de L’Espai Jove La Bàscula i es comença a compartir per diferents xarxes socials. La progressió de les visites ens va indicant que sembla que hi ha gent interessada en aprendre la coreografia.

21/06 Flashmob final!

I arriba el gran dia. Com a tancament de l’espectacle de fi de curs, el grup motor mostra la coreografia a totes les persones assistents. El resultat espectacular i els aplaudiments ressonen fort al pati de l’institut. Després de l’actuació, s’invita a tota la gent a sortir a ballar. I així és, professorat i alumnat de tots els cursos de la ESO surten a ballar la coreografia.

Els somriures i crits d’alegria denoten que ha estat una activitat molt divertida per a tothom. Per tal de veure-ho directament, aquí el vídeo final:

Configuración de Cookies


Tanca Mas información