fbpx
Notícies

Un nou mural fet per joves decora el jardí de La Bàscula

La torre del jardí de La Bàscula té una nova cara acolorida gràcies al treball col·lectiu que han realitzat un grup de joves de 12 anys vinculats al Servei de Dinamització Adolescent Imagina’t. El mural és resultat d’un procés col·lectiu que porta com a títol ‘del paper a la paret’, que tal com el seu nom indica, tracta de generar un mural en una paret des de zero, a partir de la projecció del paper, amb la guia de  Carola Bagnato.

A l’abril es va iniciar el procés, amb l’observació de l’entorn per decidir el mural que acabarien projectant a la paret. L’entorn natural, amb arbres i ocells, han inspirat el grup, per crear un ocell ple de colors que s’integra a la perfecció en aquest paisatge verd.

En les primeres sessions han aprés a projectar dibuixos de grans dimensions, des d’un full fins a paper de gran format, han escollit la paleta de colors i s’han organitzat per distribuir les diferents accions: delinear la figura, omplir de colors amb pintura i esprais, etc.

Tot el procés creatiu ha tingut valor, ja que han pogut descobrir el seu talent artístic de manera conjunta, a partir del diàleg conjunt i amb la guia d’una artista experta que els ha ensenyat els passos a seguir des de zero fins al final.

A més, el resultat final representa una mostra d’aquesta cocreació jove i una aportació artística al recinte de La Bàscula i també, al barri de La Marina.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información