fbpx
Notícies

Programació 8 de Març: Dia Internacional de les Dones

En motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Espai Jove La Bàscula organitza una programació gratuïta en clau Dona durant el mes de març

Obra de teatre feminista: FIRST ROUND de la Companyia Les Fritas teatre

Dimecres 6 de març a les 18.30h

Las Fritas teatre aposten per un teatre feminista, crític, combatiu i popular. Que serveixi per reformular el relat cultural hegemònic que se li atorga a la dona i per combatre l’elitització de l’art. Utilitzen el teatre, sobretot la sàtira i la comèdia, ja que creuen que és una gran eina de reflexió i empoderament.

 

First Round és la primera obra de microteatre de Las Fritas. Aquesta peça posa el dit a l’ull i un mirall al públic, sense filtres ni maquillatge. A qui veiem a través d’aquest mirall és a l’Àlex, una noia que va vivint i rebent els cops, de vegades invisibilitzats, que ens propina el sistema patriarcal en el que vivim. Nosaltres posem el focus en totes aquelles petites coses quotidianes que van calant en ella i van conformant la seva personalitat i la construcció dels rols de gènere. First Round és una comèdia àcida, una sàtira, una crítica a aquesta societat que ens marca el camí i ens observa de ben aprop. Aquesta peça ha sigut el resultat d’un procés de creació així que tant la dramatúrgia, la direcció com la interpretació corre a compte de Las Fritas. Es farà un petit col·loqui al final de la funció.

 

Taller Realitat virtual 8M amb Joves de Sants-Montjuïc
Dijous 7 de març a les 18h

Taller vivencial en el qual experimentarem en primera persona mitjançant la realitat virtual, les diferents escales de violències masclistes en diferents entorns del dia a dia. Prenguem consciència! Activitat per a joves 12 a 35 anys. Inscripció prèvia al 682642116.

 

Concert Hivernacle: Powerpuffs

Dijous 7 de març a les 20.30h

Aquest grup està integrat per tres dones amb formació professional i és un projecte musical barceloní darrere del qual hi ha una àmplia experiència dalt de l’escenari. El trio està compost per Silvia Anton en la percussió i veu, Núria Pino a la veu principal i percussió menor, i Anna Bosch als teclats i veu. Elles toquen música de gèneres com neo-soul, pop i R&B d’artistes coneguts com Rihanna, Amy Winehouse, Erykah Badu i Michael Jackson, però elles fan les seves pròpies versions harmonitzades a tres veus.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información