fbpx
Notícies

Orgull de barri

La Marina és un barri que respecta la diversitat i està orgullosa dels seu veïnat. Per demostrar-ho, diverses entitats i equipaments s’han unit a la celebració de l’Orgull LGTBIQA+, que es va celebrar per primera vegada al barri de La Marina el dia 28 de juny a “la plaça del metro”.

La iniciativa sorgeix des de la Taula de Dones de la Marina, a la que s’afegeixen diferents equips amb activitats diverses amb l’objectiu de visibilitzar la comunitat LGTBIQA+ a l’espai públic, amb la interacció amb les persones que hi passaven i altres que venien expressament per participar de les dinàmiques i propostes que s’hi oferien.

Des de l’Espai Jove La Bàscula es va dinamitzar una activitat que consistia en relacionar algunes de les banderes de la comunitat LGTBIQA+, per visibilitzar la diversitat dins de la comunitat i facilitar la conversa i la reflexió.

La jornada va ser un èxit i va permetre també deixar empremta, amb la pintada dels bancs i també, amb el canvi simbòlic de nom de l’indret com a ‘Plaça de l’Orgull’.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información