fbpx
Notícies

Nous talents al Pedrera 3.8

Us presentem els grups seleccionats a la cinquena edició del Pedrera 3.8, programa d’acompanyament a grups musicals emergents vinculats al Districte de Sants-Montjuïc organitzat per l’Espai Jove La Bàscula i el Centre Cultural Albareda.

Aquest 2023 treballarem amb Jaune Emma, Malánima i Sybille’s on Jupiter.

jaune emma
JAUNE EMMA

Cantautora i artista plàstica, transforma records en cançons i parla sobre el que calla (però sent) la generació Z. La seva música està plena de color i abraça la nena interior, a la que li permetien plorar, cridar i jugar. Publicarà Chronos, un EP en el que narra la quotidianitat a través d’una sonoritat a mig camí entre el bedroom pop i l’indie rock.
+ info

MALÁNIMA
Àngel Gómez narra les seves vivències acompanyat de la guitarra, on melodies del flamenc i versos d’autors com Kiko Veneno o Pata Negra es barregen amb sons de música urbana i ritmes llatins. Un projecte de música urbana on hi conflueixen la rumba, el reggaeton, el rock espanyol, el flamenc, el drum’n’bass i la cançó d’autor. La barreja d’estils i l’ús del menorquí i el castellà dota a la música d’una essència única i trencadora.
+ info

SYBILLE’S ON JUPITER
Grup nascut a Barcelona a principis de l’any 2020 format per Andrea González (bateria), Jan Domènech (teclat), Marc García (baix i veu) i David Adelantado (guitarra i veu), graduats de superior al Conservatori Del Liceu. Presenten un so caracteritzat per la barreja entre diferents estils amb frescor i la cerca de textures, com l’harmonia del jazz amb el concepte compositiu i l’estil de la música independent, que alhora conté tints de la música ambiental i experimental.
+ info

Configuración de Cookies


Tanca Mas información