fbpx
Notícies

Nous cursos i tallers per començar l’any

2023 arriba carregat de noves propostes per a tots els gustos. Música, arts escèniques i dansa i arts plàstiques són els tres grans eixos en els quals s’agrupen els tallers d’hivern de l’Espai Jove. Les inscripcions estan obertes fins a l’11 de gener.

M’encanta és el suggeridor títol d’una de les novetats per al trimestre de gener a març de l’Espai Jove La Bàscula. El taller fusiona cant, teatre i dansa. Treballarem diferents tècniques vocals, la respiració, la ressonància…; el teatre ens ajudarà en l’autoestima i l’expressió de les emocions; i la dansa ens oferirà percepció del cos i dels moviments.

Una altra de les novetats de la temporada és el taller d’ukelele, un instrument molt agraït, que ens permet fer avanços ràpidament.

I en l’àmbit de les arts plàstiques, comptem com a novetat amb el taller de dibuix, per iniciar-nos en aquesta tècnica, i amb el taller de còmic, on aprendrem a construir i explicar una història gràfica trobant el nostre propi estil.

Tots aquests tallers se sumen als tallers de teatre i dansa moderna, en l’àmbit de les arts escèniques; als tallers de DJ, cant, bateria, guitarra i batucada, en l’àmbit musical; i al taller de graffiti i stencil, pel que fa a les arts plàstiques.

A la Bàscula tens un món de possibilitats per explorar el teu costat més creatiu. Inscriu-te!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información