fbpx
Notícies

Nou grup de teatre jove a la Marina! Apunta’t!

Vols fer teatre? Vols posar-te a la pell de personatges totalment diferents de tu? Apunta’t al nou grup de teatre i descobreix l’actriu o actor que portes dins!

Aprendràs interpretació a partir de jocs teatrals, caracterització…. i qui sap, potser acabes formant part d’una companyia teatral de la Marina. Si tens entre 12 i 30 anys pots formar part d’aquest espai teatral de manera gratuïta a partir del gener. No t’ho pensis més i inscriu-te a través del correu info@labascula.cat o trucant al 934 224 300 / 682 642 116

Berta Graells ens guiarà en el procés i ens prepararà per pujar a l’escenari. Una gran artista amb un variat recorregut que inclou el món del clown i la especialització en el teatre físic. Per conèixer-la més, podeu visitar el seu web i llegir també un resum de la seva trajectòria a continuació:

 

BERTA GRAELLS BARTOLÍ

Graduada en Art Dramàtic, especialitat de teatre físic, a l’ESAD de l’Institut del Teatre (2016). Realitza l’Stage de Commedia dell’Arte amb Carlo Boso a l’Académie des Arts du Spectacle de Paris (2014) i el Postgrau Actors i Guionistes per l’Audiovisual dirigit per Lluís Maria Güell a l’Institut del Teatre (2017). S’endinsa al món del clown de la mà de Hilary Chaplain i completa la seva formació a l’Estudi Laura Jou (2019-2021). Fundadora de la companyia Projecte Longànime de la qual n’és actriu i productora. És actriu de les companyies: La Peleona i ImpactaT.

Com a actriu; Dance to death d’Alberto Velasco al Festival Grec 2016, Les Rois Fainéants de Joan Cusó premi More Quality Visual Theatre for Europe (2015-2018), Esquerdes Parracs Enderrocs de Carles Santos i Jordi Oriol al TNC (2017), Maclownbeth de Lluís Graells al Festival Almagro (2017), La dama duende de Cia. Los Picaros de la Mansarda Teatro dell’Orco di Napoli (2020), Sin tiesto no funciona de La Pájara Cia de creació pròpia (2020), Terrorífica comèdia de Projecte Longànime i dirigit per Lluís Graells (2020), Kentucky ha muerto de Carla Torres i Clara Manyós, estrenat al Festival Grec 2021 i Beca Odisseu Eòlia I+D, Euroescoria adaptació lliure d’Acid House d’Irvine Welsh dirigit per Nao Albet (2021), La tenda de Claude Ponti, dirigit per Neus Pons Vila amb la Compagnie du Sarment (2021).

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información