fbpx
Notícies

Activitats rellevants desembre!

Passarel·la de models de joves del barri La Marina!

La Sala gran de l’Espai Jove La Bàscula va acollir la passarel·la de les joves de l’entitat Escola Dominical Undebel i Veus Gitanes amb un rebuda de més de 200 persones de públic.  

Vam viure una tarda molt emocionat veient les peces i creacions de les joves produïdes als cursos de costura i modelatge.

 

Estrena de l’obra de teatre La Soga per l’alumnat de INS Mare de Déu de la Mercè

Els alumnes de segon del grau de Realització de audiovisuals i espectacles de l’Institut Mare de Déu de la Mercè van estrenar LA SOGA a la sala d’actes de l’Espai Jove La Bàscula amb més d’un centenar de persones de públic!

A partir d’una de les seves assignatures han creat una obra de teatre, significant un pas més enllà, ja que durant diversos anys treballant plegades en diversos projectes escolars, com curtmetratges i documentals però no havien arriscat a portar a terme una obra de teatre.

En aquest projecte han decidit realitzar l’obra de principi a fi, des de la preproducció fins al dia de l’estrena; ens s’han repartit les tasques, cadascun movent-se més per la seva especialitat per així poder treballar molt més còmodament.

Sinopsi de l’OBRA:
Dos alumnes de criminologia tenen planificat realitzar el seu projecte final de carrera que gira al voltant de com executar el crim perfecte. Per això, utilitzaran els seus companys de classe i la seva professora com a rates d’experimentació.

Un cúmul d’esdeveniments terribles i un acte desgraciat, que passarà entre quatre parets d’un pis d’estudiants, portarà els protagonistes a culminar un acte macabre. Tot això, acompanyat d’una soga, com a fil conductor troncal en clau d’adaptació teatral de la pel·lícula “LaSoga” d’Alfred Hitchcock.

En aquest cas hem decidit adaptar l’obra de “La Soga” escrita per Patrick Hamilton i adaptada al cinemà per Alfred Hitchcok.

L’hem transformat en alguna cosa més actual (i nostra), ja que així pot ser molt més dinàmic i divertit. Intercanviant i modificant els papers principals, adaptats molt més als temps moderns i igualitaris.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información