fbpx
Notícies

Nit Jove Esport

Després de l’èxit de les diferents jornades d’oci nocturn que van tenir lloc el juny de 2017 i el juny de 2018, l’equip que treballa en xarxa per organitzar aquestes jornades, va decidir que per aquest curs 2018-2019 seria òptim realitzar més edicions per tal de cobrir d’una manera més extensa l’oci nocturn alternatiu orientat al públic de 14 a 22 anys.

Aquest curs per tant tindran lloc més d’una Nit Jove, amb la particularitat que cadascuna es centra en un eix temàtic. La primera d’aquestes nits temàtiques es realitza a l’octubre i té coma  centre d’interès l’esport.

Gairebé 100 persones van participar a la Nit Jove que es va celebrar a L’Espai Jove La Bàscula el 20 d’octubre. Joves de 14 a 22 anys van poder gaudir d’una proposta d’oci saludable en horari nocturn. Des de les 21h i fins la 1h van tenir lloc dos campionats simultanis: de bàsquet i de futbol.

El clima al llarg de la nit va ser positiu tant entre els equips jugadors com entre les persones que van apropar-se per seguir els partits.

Una altra novetat de la nit van ser els premis, que pretenen reforçar l’hàbit saludable de fer esport i per això es van obsequiar els dos equips guanyadors amb un paquet d’hores per jugar a futbol al camp de gespa o a la pista de bàsquet al poliesportiu.

 

Configuración de Cookies


Tanca Mas información