fbpx
Notícies

La Bàscula a les festes de la Marina

Sant Joan és la constatació que l’estiu ja és aquí i és també la data sobre la qual giren les Festes de la Marina. L’Espai Jove La Bàscula com cada any s’ha sumat a les festes del barri. Aquest juny, La Bàscula ha programat i dinamitzat tres de les activitats de les festes: un concert, activitats per adolescents i una tarda d’espectacles de dansa.

Divendres 18 els grups Iglú i Sunny Girls, dos grups que han gaudit de l’acompanyament i mentoria musical del programa Pedrera 3.8, prenien l’escenari de davant de la casa del Rellotge, amb un concert que iniciava amb l’intimisme de les cançons d’Iglú i finalitzava amb l’esbojarrada i canalla proposta dels Sunny Girls.

Dimarts 22 era el torn per als adolescents, amb una bateria de tallers i activitats organitzades per l’Espai Química, el Punt Multimèdia i La Bàscula. De ping pong a cursa de leds, passant pels sprays del taller d’stencil.

I dimecres 23, just abans de la revetlla, una tarda de dansa, amb les companyies Kübik, resident a la Bàscula, i Leftovers. De la dansa contemporània al recorregut pels grans èxits de ball de les últimes dècades, que va fer aixecar de la cadira als assistents per marcar-se quatre passos de ball.

L’any que ve, tornem a les Festes de la Marina!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información