fbpx
Notícies

Exposicions, música i teatre per celebrar el Dia Internacional de la Dones

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones. Per celebrar-ho, al llarg de tot el mes de març, les dones seran les protagonistes de moltes de les activitats de la programació de l’Espai Jove La Bàscula.

Ja al febrer, calentem motors amb dues exposicions: “Còmics contra el masclisme”, que posa la mirada en les violències exercides contra les dones; i “Noies il•lustren noies”, una exposició que mostra el talent de joves il•lustradores menors de 30 anys. Des de la mirada femenina, però des d’òptiques molt diferents, sis noies retraten personatges femenins.

I en el terreny musical, podrem gaudir també de dues propostes. L’1 de març, el grup íntegrament femení Ke Te Kalles conclou la seva gira a la sala de concerts de La Bàscula. L’acompanyaran a l’escenari altres dones: las Pibas Ensamble, Maria Sarmiento i dj Kali. I el dijous 7 de març, gaudirem d’un Hivernacle amb veu de dona, amb les cantautores Alba Vilanova i Adeline.

També hi haurà teatre. L’obra PROU…!, del col•lectiu Impacta’t, que tindrà lloc el 7 de març, serà el punt de partida del teatrefòrum, que convidarà a reflexionar sobre l’assetjament sexual. Aquesta activitat, organitzada per la Fundació Mans a les Mans, està oberta a totes i tots els adolescents i joves a partir d’11 anys.

Configuración de Cookies


Tanca Mas información