fbpx
Notícies

Primer Torneig de League of Legends (LOL) a La Marina

El cap de setmana del 18 i 19 de novembre L’Espai Jove La bàscula i L’Ateneu Popular l’Engranatge van organitzar el Primer Torneig de LOL a la sala gran de La Bàscula, que va acollir més de cinquanta participants, organitzats amb equips de 5 persones que van gaudir durant tot el cap de setmana d’aquest videojoc tan popular. A més dels que jugaven la partida, la resta d’equips va poder gaudir de la retransmissió en directe de les partides en una pantalla gegant. Per tal de saber més sobre aquest joc vam entrevistar a un dels participants del torneig, en Marc, que ens va explicar tot això:

Quan de temps fa que jugues al League of Legends (LOL)?

Fa molt de temps ja! Va per temporades, aquesta és la vuitena temporada del joc i la cinquena meva. La nova temporada començarà al gener. Ara estem en fase de “plan”, per a que t’adaptis a la nova temporada.

Què és el que més t’agrada d’aquest joc?

El que més m’agrada és el treball en equip, i no va en broma. És com el futbol que tu pots jugar com “patxangueo” o competir i inclús estar a nivell professional. He conegut molta gent i he fet amics a través d’aquest videojoc, d’altres regions d’Espanya, com ara Cadis o Galícia.

I has conegut gent de Barcelona que primer els coneixes pel joc i després els trobes?

Si, si, i després els veus i rius i potser dius: Ai, no t’imaginava així!

En aquest torneig tots els participants eren nois. Perquè creus que no han participat noies?

Aquí no han vingut però hi ha moltes noies que juguen. De fet, jo jugo amb un equip de noies. No és que per ser dona jugues millor o pitjor, aquí tot el món juga igual.

I creus que es podria fer alguna cosa per promoure que les noies participen més?

Jo crec que les noies no venen perquè pensen que els videojocs són més un territori d’homes. Llavors potser per por o vergonya no vénen. Crec que si es fes un torneig femení si que s’apuntarien, perquè als tornejos femenins si que hi ha molta participació. O també, per exemple, es podria posar l’obligació de que els equips fossin mixtos i llavors ja veuries com segur que participen.

Que t’ha semblat l’organització i l’ambient d’aquest torneig?

Bastant bé. No coneixia el local i el fet d’arribar aquí i veure com està muntat… Està bastant xulo! Els deu ordinadors bastant bons, la pantalla per veure la partida… molt bé. L’ambient molt bo. Al final és una partida i estàs allà cara a cara i al final som tots amics perquè a tots ens agrada jugar al mateix.

Ara que has conegut L’Espai Jove La Bàscula, se t’acut alguna activitat que es podria fer aquí i a la que tu participaries?

Doncs he vist que hi ha camps de futbol, si es fessin activitats esportives jo m’apuntaria encantat!

Moltes gràcies per explicar-nos la teva opinió Marc!

Configuración de Cookies


Tanca Mas información